Loading...
KAPCSOLAT 2018-05-07T15:19:57+00:00

“Krisztián’s very professional demeanor as well as friendly personality allowed him to provide my staff with a presentation on communication and proper business etiquettes. Krisztián’s presentations included video and audio clips as well as documentation that my staff could keep and utilize after the presentation ended as reference. I personally feel that Krisztián’s consulting service improved my businesses performance in many ways including better workplaces relationships with my staff as well as improved communication skills with our customers.”

John Nemeth, Black Ice Softwaren - Executive Director

“Hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy a világ naponta változik körülöttünk, a jelenlegi helyzetünk egyfajta gondolkodás következménye. Nekem, Krisztián abban segített, hogy a gondolkodásomat, adoptáljam az aktuális helyzethez. Tavalyi évben kerestem a továbblépést, a helyemet, a céljaimat, a sikereimet. Ma, a közös munka eredménye: újra céltudatos és sikeres vagyok. Köszönöm! “

Galambos Gábor , Immer-tech Kft. - Ügyvezető Igazgató

“2013 nyarán találkoztunk. Alapvetően motivált és célorientált típus vagyok, de magánéleti okok miatt ez a tendencia akkoriban lényegében megszűnt. Egy barátom ajánlására kerültem Krisztiánhoz, amely barátomat, Attilát rendkívül sokra tartok és értékelek, ezért is fogadtam el tanácsát. A meglepő ár ellenére is belementem a kurzusba, az ún. “életcél programba”, hangsúlyozottan azért, mert Attilába még soha nem csalódtam. Most sem tört meg a hagyomány, Krisztián képzése felülmúlta várakozásaim.”

D. Máté, Telekom Partnerhálózat Tulajdonos
KÉRJ DÍJMENTES 0. KONZULTÁCIÓT!

Kedves Látogató! Szeretnélek tájékoztatni, hogy a weboldal csak a működéséhez szükséges cookie-kat használja! További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezettek a legjobb felhasználói élmény érdekében, de segítségükkel semmilyen személyes adat nem kerül tárolásra, továbbításra, kezelésre!

Bezárás