MOTIVÁLÁS, CÉLALKOTÁS

Úgy érzed, hogy kiégtél, motiválatlan, vagy „alkotói válságba” kerültél?

Mi az a 2 ok, amely motiválatlansághoz, céltalansághoz vezet?

1. Céltalanságod eredhet abból, hogy korábban sikertelen voltál egy hasonló cél elérésében. Most a cél megijeszt és önbizalmad sem támogat. Lehetséges, hogy Veled most ez történik?
2. Lehetséges, hogy kiégésed és motiválatlanságod a külső környezeti hatások indokolják? Olyan helyzetbe kerültél, melyet sem átlátni, sem kezelni nincs módod? Így nem mersz tervezni, és nem mersz lépni sem, hiszen a helyzet minden irányba meglepetéseket és akadályokat jelez?

Hogyan törölhető el a motiválatlanság? Hogyan oldhatjuk fel ezt az állapotot? Hogyan válhatsz újra motiválttá és újra sikeressé?

Több lépésben segítünk, támogatunk Téged ebben a folyamatban, melynek végére újra visszatalálhatsz önmagadhoz, és újra kézben tarthatod, vezetheted életed minden körülmény és nehézség dacára.

Hogyan?
1. Kész tervezést végzünk ennek a megvalósítására Veled együtt, mert a célunk az, hogy mindazt, melyből a bizonytalanság és hiányosság ered, azt biztos tudással helyettesítsük.
2. Feltérképezünk minden elemet, melyekre a helyzet, a környezet hatással lehet, és kész programot dolgozunk ki arra, hogyan kezeljük ezeket.

A képzési program által jobban megismered saját magad, felélesztjük jövőbeni álmaid, céljaid és aktívvá teszünk, hogy haladj azok megvalósításának útján. Visszanyerheted elveszett önmagad, új célokkal gazdagodsz, nyitottá válsz újra a világra, trendekre, módszerekre.