IDŐMENEDZSMENT

Tűzoltás, stressz, túlterheltség, káosz…

A legtöbbször maga az idő a stressz forrása. Az, hogy versenyt futsz az idővel, vagy saját magaddal, csak gyengít Téged. Egy idő után nem leszel képes előre tervezni, nem jut időd ellenőrzésre és egyszerűen elveszel a sok feladat tömegében, miközben egyre több hibával fogod teljesíteni megbízatásaid.
Ha már most így érzed, akkor itt az idő a cselekvésre! Mentsd meg magad és mentsd meg a céget attól, hogy a rossz időgazdálkodás miatt egyre romló teljesítményt nyújt, és egyre több elmarasztalást.

Hogyan javítható az időgazdálkodás? Mit tudunk tenni annak érdekében, hogy a túlterheltség megszűnjön és a cég hatékonyabban működjön?

Vállalati időgazdálkodás: Miért nincs elég időd?

A vezető mindent maga csinál, vagy hajlamos mindent önmaga bevállalni. Így ő túlterhelődik, miközben mások nem jutnak elég teendőhöz és unatkoznak. A feladatok tehát nincsenek megfelelően delegálva, a munkatársak nem elég képzettek, nincsen elég felelősségük sem. Meggyőződésed lehet, hogy nélküled semmi sem készül el, vagy működik jól, ezért bizalmatlanná válsz saját munkatársaiddal szemben.