EZT MONDTÁK RÓLUNK

“Jó azzal szembesülni, arra ránézni, hogy mi az, amiben jó vagy az életedben és a munkádban. A Boss Consultinggal folytatott konzultációban az volt a jó, hogy nem arra fókuszáltak, hogy miben vagyok gyenge, hanem arra, hogy miben vagyok erős.

Ez bizony jó hatással van az emberre. Amiben sokat adott ez a képzés, hogy rájöttem arra, hogy miért vagyok itt, mi a célom a földön. A következő dolog, pedig ennek a célnak a megvalósítása lesz. Én most ezen a célkonzultáción nagyon sokat kaptam, és köszönöm ezt nektek! Ki merem jelenteni, hogy azoknak is, akik tudják, és azoknak is, akik nem tudják, hogy mit csinálnak, vagy, hogy merre akarnak menni az életükben, a munkájukban, érdemes ezt a konzultációt megcsinálniuk. Garantálom, hogy ezután teljesen más nézőpontból látod majd a világot.”

Markovics Béla

Mapei Kft.

“Krisztián’s very professional demeanor as well as friendly personality allowed him to provide my staff with a presentation on communication and proper business etiquettes.

Krisztián’s presentations included video and audio clips as well as documentation that my staff could keep and utilize after the presentation ended as reference. I personally feel that Krisztián’s consulting service improved my businesses performance in many ways including better workplaces relationships with my staff as well as improved communication skills with our customers.

John Nemeth

Black Ice Software

“2013 nyarán találkoztunk. Alapvetően motivált és célorientált típus vagyok, de magánéleti okok miatt ez a tendencia akkoriban lényegében megszűnt. Egy barátom ajánlására kerültem Krisztiánhoz, amely barátomat, Attilát rendkívül sokra tartok és értékelek, ezért is fogadtam el tanácsát. A meglepő ár ellenére is belementem a kurzusba, az ún. “életcél programba”, hanglsúyozottan azért, mert Attilába még soha nem csalódtam. Most sem tört meg a hagyomány, Krisztián képzése felülmúlta várakozásaim.”

Domonkos Máté

Telekom Partner

“Kedves Krisztián!
Megosztom veled így néhány év távlatából azt a számomra még mindig egy kicsit hihetetlen történetet, aminek az elindítója Te voltál.

Ezért nagy mértékben rád is tartozik, hogy lásd mit is okozol a munkáddal. Miután végeztünk a konzultációval, ahol sokszor idegesítő; alapossággal kidolgoztuk a jövőmet, sorra találtak meg a lehetőségek.

Nem volt nehéz észre venni azt közülük, ami a szívemhez közel állt és – hála a sziszifuszi munkádnak- azt, ami legpontosabban megfelelt a konzultáció alatt megfogalmazott elvárásaimnak. Ami ezután jött azt hívhatnánk unalmas hétköznapoknak. Tárgyalások, befektetés, adminisztrációs problémák, szervezés, vám ügyintézés, stb., stb.”

T. Zsolt

“Sorolhatnám egy induló céggel járó ügyes – bajos dolgokat. De ez nem lenne igaz, mert minden dolgot, még azt is, ami nem kedvencem, szívesen csináltam, mert pontosan tudtam, hogy a célomat és kihangsúlyoznám: a legpontosabb célomat, a jövőmet szolgálja.

Soha ezelőtt nem láttam az életemet és a tevékenységemet ennyire pontosan, mint a konzultáció után. Mindennek az eredménye egy mára nagyon jól prosperáló, az elindulás óta folyamatosan növekvő cég, amiben nagyon jól érzem magam. A hihetetlen az egészben az, hogy minden pontosan úgy történt, ahogy leírtam. Ha nem vagy, akkor a lehetőséget sem veszem észre, nem beszélve a megvalósításról. Ezért nagyon hálás vagyok neked és köszönöm a kitartó munkádat.”

Durda Péter