REFERENCIÁIM 2018-05-07T15:23:13+00:00

“Kedves Krisztián!

Megosztom veled így néhány év távlatából azt a számomra még mindig egy kicsit hihetetlen történetet, aminek az elindítója Te voltál. Ezért nagy mértékben rád is tartozik, hogy lásd mit is okozol a munkáddal. Miután végeztünk a konzultációval, ahol sokszor idegesítő; alapossággal kidolgoztuk a jövőmet, sorra találtak meg a lehetőségek.

Nem volt nehéz észre venni azt közülük, ami a szívemhez közel állt és – hála a sziszifuszi munkádnak- azt, ami legpontosabban megfelelt a konzultáció alatt megfogalmazott elvárásaimnak. Ami ezután jött azt hívhatnánk unalmas hétköznapoknak. Tárgyalások, befektetés, adminisztrációs problémák, szervezés, vám ügyintézés, stb., stb.

Sorolhatnám egy induló céggel járó ügyes – bajos dolgokat. De ez nem lenne igaz, mert minden dolgot, még azt is, ami nem kedvencem, szívesen csináltam, mert pontosan tudtam, hogy a célomat és kihangsúlyoznám: a legpontosabb célomat, a jövőmet szolgálja. Soha ezelőtt nem láttam az életemet és a tevékenységemet ennyire pontosan, mint a konzultáció után. Mindennek az eredménye egy mára nagyon jól prosperáló, az elindulás óta folyamatosan növekvő cég, amiben nagyon jól érzem magam. A hihetetlen az egészben az, hogy minden pontosan úgy történt, ahogy leírtam. Ha nem vagy, akkor a lehetőséget sem veszem észre, nem beszélve a megvalósításról.

Ezért nagyon hálás vagyok neked és köszönöm a kitartó munkádat.”

Durda Péter

“Krisztián’s very professional demeanor as well as friendly personality allowed him to provide my staff with a presentation on communication and proper business etiquettes. Krisztián’s presentations included video and audio clips as well as documentation that my staff could keep and utilize after the presentation ended as reference. I personally feel that Krisztián’s consulting service improved my businesses performance in many ways including better workplaces relationships with my staff as well as improved communication skills with our customers.”

John Nemeth, Black Ice Softwaren Executive Director

“Hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy a világ naponta változik körülöttünk, a jelenlegi helyzetünk egyfajta gondolkodás következménye. Nekem, Krisztián abban segített, hogy a gondolkodásomat, adoptáljam az aktuális helyzethez. Tavalyi évben kerestem a továbblépést, a helyemet, a céljaimat, a sikereimet. Ma, a közös munka eredménye: újra céltudatos és sikeres vagyok. Köszönöm! “

Galambos Gábor , Immer-tech Kft. - Ügyvezető Igazgató

“2013 nyarán találkoztunk. Alapvetően motivált és célorientált típus vagyok, de magánéleti okok miatt ez a tendencia akkoriban lényegében megszűnt. Egy barátom ajánlására kerültem Krisztiánhoz, amely barátomat, Attilát rendkívül sokra tartok és értékelek, ezért is fogadtam el tanácsát. A meglepő ár ellenére is belementem a kurzusba, az ún. “életcél programba”, hangsúlyozottan azért, mert Attilába még soha nem csalódtam. Most sem tört meg a hagyomány, Krisztián képzése felülmúlta várakozásaim.”

D. Máté, Telekom Partnerhálózat Tulajdonos

Ezt mondja Harmath Krisztiánról Markovics Béla, a Mapei Kft. ügyvezetője

„Most már rá tudok nézni arra, hogy amit csinálok, az mitől jó. Ez azért nehéz feladat, mert az ember sohasem nézegeti saját magát. Igazán nem is tudod, hogyan kell magadat megnézni vagy elsiklasz magad fölött.

Jó azt látni, hogy mi az, amiben jó vagy. Ebben az egész konzultációban az a jó, hogy nem arra fókuszál, hogy te miben vagy gyenge, hanem arra fókuszál, hogy miben vagy erős. Ez jó hatással van az emberre. Amiben még sokat adott ez a képzés, hogy megláttam, hogy miért vagyok itt, mi a célom a földön. A következő dolog, pedig ennek a célnak a megvalósítása lesz. 

Köszönöm neked a konzultációt, mert nekem Krisztián elég sokat adtál.

Én azt merem mondani, hogy akik tudják, hogy mit csinálnak, és azoknak is, akik nem tudják, hogy mit csinálnak, vagy, hogy merre akarnak menni, érdemes ezt a konzultációt megcsinálni.”

Kedves Látogató! Szeretnélek tájékoztatni, hogy a weboldal csak a működéséhez szükséges cookie-kat használja! További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezettek a legjobb felhasználói élmény érdekében, de segítségükkel semmilyen személyes adat nem kerül tárolásra, továbbításra, kezelésre!

Bezárás