Loading...
MIBEN SEGÍTSEK? 2018-05-07T15:22:36+00:00

VEZETŐI KÉPZÉS

Hogyan legyél Te is eredményes vezető? Vajon milyennek látnak Téged alkalmazottjaid? Kiből lehet jó vezető? Milyen készségekkel és vezetői képességekkel kell rendelkezned ehhez?

SZERVEZETFEJLESZTÉS

Hogyan motiválhatod a csoportod? Hogyan delegálj? Kiket jelölj ki egy-egy feladatra? Hogyan és mi szerint tervezz, és milyen módon kérd számon az elvégzett feladatokat?
Rengeteg kérdés van, ami nagyon fontos ahhoz, hogy a vezető valóban a posztján legyen, és tekintélyével, céltudatosságával elérje, hogy az alkalmazottak valóban a közös célokért dolgozzanak!

A Te szervezetedben hogyan működnek ezek? Mi jellemzi a Te vezetői képességeidet és vezetői stílusodat?

VEZETŐI MOTIVÁLÁS

Úgy érzed, hogy kiégtél, motiválatlan vagy, netán „alkotói válságba” kerültél? Mi az a 2 ok, amely motiválatlansághoz, céltalansághoz vezet? Vajon ezek közül, melyikben ismersz önmagadra? Hogyan orvosolható mindez?

1. Céltalanságod eredhet abból, hogy korábban sikertelen voltál egy hasonló cél elérésében. Most a cél megijeszt és önbizalmad sem támogat. Lehetséges, hogy Veled most ez történik?

2. Lehetséges, hogy kiégésed és motiválatlanságod a külső környezeti hatások indokolják? Olyan helyzetbe kerültél, melyet sem átlátni, sem kezelni nincs módod? Így nem mersz tervezni, és nem mersz lépni sem, hiszen a helyzet minden irányba meglepetéseket és akadályokat jelez? Ebben a helyzetben könnyen elveszítheted türelmed és hited, és elképzelhető, hogy szenvedély-betegségbe menekülsz.

Hogyan törölhető el a motiválatlanság? Hogyan oldhatjuk fel ezt az állapotot? Hogyan válhatsz újra motiválttá és újra sikeressé?

Több lépésben segítelek, támogatlak Téged ebben a folyamatban, melynek végére újra visszatalálhatsz önmagadhoz, és újra kézben tarthatod, vezetheted életed minden körülmény és nehézség dacára.

Hogyan?

 • Kész tervezést végzek ennek a megvalósítására Veled együtt, mert a célom az, hogy mindazt, melyből a bizonytalanság és hiányosság ered, azt biztos tudással helyettesítsem.
 • Feltérképezek minden elemet, melyekre a helyzet, a környezet hatással lehet, és kész programot dolgozok ki arra, hogyan kezeljük ezeket.
 • A képzési program által jobban megismered saját magad, felélesztem jövőbeni álmaid, céljaid és aktívvá teszlek, hogy haladj azok megvalósításának útján. Visszanyerheted elveszett önmagad, új célokkal gazdagodsz, nyitottá válsz újra a világra, trendekre, módszerekre.

VEZETŐI CÉLKITŰZÉS

Úgy gondolod, van valami, ami folyton visszahúz az előre haladástól? Úgy véled, mindent megteszel, mindent jól csinálsz, de az eredmények változatlanok?

Az önbizalom az egyik legfontosabb faktor a sikerhez vezető út felé! Amikor hiszel magadban, bármit el tudsz érni az életben, amit kitűzöl magad elé!

Nagy baj, ha az embernek vannak céljai, mer nagyokat álmodni, azonban azt már nem hiszi el, hogy ő maga véghez is tudja vinni!

Ha kitűzöd a célod, de magadban mindig azt mondogatod – Ez nem fog sikerülni. Ezt nem tudom megcsinálni – Van egy rossz hírem! Így tényleg nem fog menni!

Amikor kitűzöl magad elé egy célt, akkor 100%-ig biztosnak kell lenned a cél a fontosságában! Minden meggyőződéseddel hinned kell abban, hogy a célod megvalósítható, és megér minden fáradtságot!

Hogyan tűzz ki célokat? Hogyan tartsd be, amit kitűztél?

Feltérképezek minden elemet, és kész programot dolgozok ki arra, hogyan kezeljük céljaidat. Gyakorlati tippeket adok neked, amelyeket azonnal használni tudsz. Segítek, hogy a megszerzett tudásod beépítsd életedbe, és a tudás, amelyet átadok, ne kerüljön a felső polcra.

A képzési program által jobban megismered saját magad, felélesztem jövőbeni álmaid, céljaid és aktívvá teszlek, hogy haladj azok megvalósításának útján. Visszanyerheted elveszett önmagad, új célokkal gazdagodsz, nyitottá válsz újra a világra, trendekre, módszerekre.

IDŐMENEDZSMENT

A legtöbbször maga az idő a stressz forrása. Érezted már úgy, hogy csak versenyt futsz az idővel? Zavar, hogy nem tudsz előre tervezni, vagy éppen elveszel a sok feladat tömegében?

Ha a válaszod bármelyikre is igen volt, akkor itt az idő a cselekvésre!

Mentsd meg magad és a céged attól, hogy a rossz időgazdálkodás miatt egyre romló teljesítményt nyújtsatok.

Gondolkodtál már azon, hogy miért nincs elég időd?

A legtöbb vezető mindent maga csinál, vagy hajlamos mindent önmaga bevállalni. Így ő túlterhelődik, miközben mások nem jutnak elég teendőhöz és unatkoznak. A feladatok ebben az esetben nincsenek megfelelően delegálva, a munkatársaknak nem jut elég felelősség, ezért motiválatlanok lesznek.

Ha érdekel, hogy hogyan javítható az időgazdálkodás, és hogyan lesz hatékonyabb a céged működése, kérlek, fordulj hozzám bizalommal!

ÖNBIZALOMNÖVELÉS

„Önbizalom: Az, aki hisz magában és tisztában van képességeivel, az lényegesen bátrabban tervez, határozottabb, nagyobb célokat tűz ki maga elé, és jóval nagyobb lendülettel képes ezek megvalósítására is.”

Hogyan lehet növelni az önbizalmat? Hogyan érhető el, hogy szárnyakat kapj, és bízz saját képességeidben?

A módszer, mellyel dolgozunk nagyon emberközeli és tökéletesen egyénre szabott is. A célunk, hogy  képes legyél valós énképet felállítani önmagadról és pozitív tulajdonságaidat, előnyös képességeidet előtérbe helyezni.

Az önbizalomhiány egyik eredője ugyanis az, hogy az ember inkább a hiányosságaira fókuszál, és azok határozzák meg az énképét.

A figyelem középpontjába az előnyös képességeket helyezzük, azokat erősítjük, és azokra alapozva tűzzük ki a céljaidat is.  A negatívnak vélt tulajdonságokat pedig szinte kiiktatjuk a fókuszból, feloldjuk azokat.

Milyen eredményei lehetnek az önbizalmad erősödésének?

 • többet „találkozol” saját erényeiddel és jó tulajdonságaiddal,
 • nő az elégedettséged is, mely a pozitívabb világképed erősíti,
 • és bátrabb célok, tervek kialakítására sarkall Téged.
 • életed egyensúlyba kerülhet szinte minden területén, hiszen békébe kerülsz önmagaddal
 • ezt környezeted elismerése és saját eredményeid is visszaigazolják majd.
 • Könnyebben építed üzleti és baráti kapcsolataid,
 • többet leszel jó kedélyű és vidám, és egy önbizalommal rendelkező személyként számítsz arra is, hogy mások is hozzád fordulnak majd iránymutatásért, vezetésért.

TELJES KÖRŰ PROBLÉMAFELTÁRÁS

A problémafeltárás folyamatához az első lépések a képzés nulladik alkalmával kezdődnek meg, ahol megvizsgáljuk az idáig vezetett trendeket, változásokat, működő, illetve nem működő folyamatokat, átbeszéljük a cégben felmerülő, megoldandó helyzeteket. Ezen alkalom információi és adatai alapján dolgozom ki a képzés további menetét, kizárólag a Te cégedre szabva.

DOLGOZÓK MOTIVÁLÁSA

Mi történik a legtöbb cégben? Milyen az általános alkalmazotti motiváció?

Az alkalmazottak többsége a munkáért és a pénzért dolgozik. Zömük nem lélegzik együtt a vállalattal, nem tekinti saját motivációjának a vállalat eredményességét, nem érzi át, hogy cége hatékonysága saját életére is pozitív eredményekkel járhat. 4-kor felállnak és hazamennek, szívesen tolják másnapra a tennivalót, hivatkoznak eszközhiányra, vagy arra, hogy a kapott feladat valójában nem az ő hatáskörük.

Zsörtölődnek, panaszkodnak, picit áskálódnak, kedvetlenek, túlterheltek vagy épp kifejezetten frusztráltak, stresszesek.

Vajon a vállalkozásodban is ilyen a dolgozók motiváltsága? Hogyan emelheted a motiváció szintjét a vállalkozásban?Hogyan érhetsz el dolgozói lojalitását és együtt gondolkodását?

Kialakítunk egy új motivációs rendszert, melyben egzaktul meghatározzuk a feladatokat, és azok eredményességének mérési eszközeit.

 • A személyzet ezáltal látni fogja, mit kell tennie, hogy több pénzt tudjon ő maga is hazavinni.
 • A vállalati célokkal összhangba állított saját célok nyomán a dolgozó hajlandóbbá, lelkesebbé válik használni a saját képességeit.
 • Így nem csak „bejárnak a munkahelyre”, hanem valóban eredményekre törekszenek.
 • A jó képességűek hirtelen megváltoznak, erőre kapnak, használják ötleteiket, kezdeményezők lesznek.

A jó teljesítményt mindig ösztönözni kell, különben csak átlagosat kapunk, vagy azt sem…

CÉLKITŰZÉS ÉS STRATÉGIAALKOTÁS

Ha egy hajó csak egy fokkal eltér a helyes iránytól, akkor az idő előrehaladtával nagyon messze lesz az eredeti céljától.  – Görög Ádám

Miért vezethet bukáshoz, ha rossz célokat hajszol a vállalkozásod? Hogyan lehet olyan stratégiát alkotni, amely szolgálja a vállalkozás küldetését, céljait?

Ahogy a személyes életedben, úgy egy vállalatnál is nagyon fontos, hogy helyes, konkrét, mérhető célokat tűzzünk ki, amelyeket időről időre felülvizsgálni és ellenőrizni kell. A jó cél megtalálása után meg kell találni az utat a megvalósításhoz. Ez lesz a stratégia. A coaching folyamán együtt megtaláljuk a megfelelő célokat, és megalkotjuk a stratégiát, ami segít a helyes úton tartani vállalkozásodat.

KONFLIKTUSKEZELÉS

Megviselnek a nehéz helyzetek? Gondot okoz, hogy megtegyél bizonyos szükséges lépéseket?

Úgy érzed, gondot okoz a folyamatosan felmerülő problémák, konfliktusok kezelése? Sokszor érzed úgy különböző helyzetekben, hogy nehezedre esik kifejezni gondolataidat?

A konfliktushelyzetek mindenkire másképp hatnak, másféle reakciókat váltanak ki, azonban egy vállalat megfelelő működésének érdekében ezek romboló hatását minimálisra kell csökkenteni. A munkahelyi konfliktusok konstruktív kezelése és hatékony megoldása alapvető fontosságú: az egyes munkatársaknak tudniuk kell meghallgatni, megérteni egymást és elfogadni egymás véleményt. Nincs ez másképp a vezetők szintjén sem.

Egy konfliktusoktól mentes munkahelyen mindenki szívesebben tölti az idejét, ez pedig a teljesítményen is meglátszik, tehát mindenki csak nyer vele.

Kedves Látogató! Szeretnélek tájékoztatni, hogy a weboldal csak a működéséhez szükséges cookie-kat használja! További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezettek a legjobb felhasználói élmény érdekében, de segítségükkel semmilyen személyes adat nem kerül tárolásra, továbbításra, kezelésre!

Bezárás