Loading...
A COACHINGRÓL 2018-05-07T15:19:14+00:00

A Coach segít neked a döntéseid meghozatalában, fejleszti a képességeidet, a készségeidet és az önbizalmadat is.

Sokszor van olyan, hogy vezetőként látjuk a problémát, látjuk, milyen irányba kellene menni, mit kellene megváltoztatni, és mit nem szabadna hagyni, de valahogy mégsem mennek a jó irányba a dolgok… Mégsem vagyunk olyan energikusak, mégsem vagyunk olyan határozottak, mégsem értik meg mások, hogy mit akarunk.

Egyszóval mégsem vagyunk elégedettek az elért eredményünkkel, vagy annak tempójával.

Egy BUSINESS COACH feladata, hogy megtalálja azokat a pontokat, amelyekkel a személy nem tud, vagy csak nagyon nehezen tud szembenézni, és ellátja kellő információkkal annak érdekében, hogy a személy hajlandó legyen kezelni a problémát.

Ennek az lesz az eredménye, hogy

-húzódó döntéseket meghozzuk, mert kaptunk új nézőpontokat emberekkel, szituációkkal kapcsolatban

-határozottakká válunk, mert kitisztulnak a szándékaink, céljaink

-hatékonyabbak leszünk a feladataink elvégzésében, mert közbeiktatott lépések helyett egyenesen a cél felé haladunk.

Nézd meg hogyan változott meg ügyfeleim élete! >>
KÉRJ DÍJMENTES 0. KONZULTÁCIÓT!

Hogyan indul a képzés?

A képzés első 0-dik alkalmával a cég tüzetes átvizsgálását, átbeszélését végezzük, ahol megvizsgáljuk az idáig vezetett trendeket, változásokat, működő, illetve nem működő folyamatokat. Ezen alkalom információi és adatai alapján dolgozom ki a képzés további menetét, kizárólag a Te cégedre szabva.

Hogyan épül fel a coaching?

A képzést előre leegyeztetett időpontokban, személyi coaching keretében tartom.

Ezek napi 3 órás egységben zajló tanulási szakaszok. Érdemes a tanulási szakaszokat heti bontásban végezni, hogy legyen idő a tanultakat a gyakorlatba átültetni. Ahhoz, hogy ne csak a felszínt karcoljuk és valóban alkalmazható, gyakorlati vezetői tudást szerezz, legalább 7 képzési alkalom, és további 2 coaching alkalomra van szükség, azaz minimum 27 óra konzultáció/coaching szükséges.

KEZDJÜNK EL DOLGOZNI A SIKEREDEN! >>

“Krisztián’s very professional demeanor as well as friendly personality allowed him to provide my staff with a presentation on communication and proper business etiquettes. Krisztián’s presentations included video and audio clips as well as documentation that my staff could keep and utilize after the presentation ended as reference. I personally feel that Krisztián’s consulting service improved my businesses performance in many ways including better workplaces relationships with my staff as well as improved communication skills with our customers.”

John Nemeth, Black Ice Softwaren - Executive Director

“Hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy a világ naponta változik körülöttünk, a jelenlegi helyzetünk egyfajta gondolkodás következménye. Nekem, Krisztián abban segített, hogy a gondolkodásomat, adoptáljam az aktuális helyzethez. Tavalyi évben kerestem a továbblépést, a helyemet, a céljaimat, a sikereimet. Ma, a közös munka eredménye: újra céltudatos és sikeres vagyok. Köszönöm! “

Galambos Gábor , Immer-tech Kft. - Ügyvezető Igazgató

“2013 nyarán találkoztunk. Alapvetően motivált és célorientált típus vagyok, de magánéleti okok miatt ez a tendencia akkoriban lényegében megszűnt. Egy barátom ajánlására kerültem Krisztiánhoz, amely barátomat, Attilát rendkívül sokra tartok és értékelek, ezért is fogadtam el tanácsát. A meglepő ár ellenére is belementem a kurzusba, az ún. “életcél programba”, hangsúlyozottan azért, mert Attilába még soha nem csalódtam. Most sem tört meg a hagyomány, Krisztián képzése felülmúlta várakozásaim.”

D. Máté, Telekom Partnerhálózat Tulajdonos

Kedves Látogató! Szeretnélek tájékoztatni, hogy a weboldal csak a működéséhez szükséges cookie-kat használja! További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezettek a legjobb felhasználói élmény érdekében, de segítségükkel semmilyen személyes adat nem kerül tárolásra, továbbításra, kezelésre!

Bezárás